Pasen 2019 - last minute

In de slotspurt naar Pasen kunnen we helaas geen kleine gevulde eitjes meer aanbieden; al onze productielijnen zitten vol; we hopen op uw begrip.
Maar niet getreurd: gelukkig kunnen we nog voldoende holle eitjes aanbieden, in heel leuke verpakkingen, en aan de beste prijzen. Zorgt u er mee voor dat die eitjes de deur uitgaan? Klik dan op ons aanbod hieronder.

Goed om weten

  • Kortingen: Bij bestelling voor 6 maart krijgt u 2% vroegboekkorting.
  • Transport: Bestellingen boven 500 EUR worden door ons gratis geleverd in Vlaanderen en Brussel; voor bestellingen onder 500 EUR rekenen we 0,20 EUR/kilometer aan, of u kan ze op TWERK komen halen.
    Voor verplaatsingen naar Nederland, Walloniƫ en Luxemburg schakelen we een koerier in. We rekenen dan standaard 0,50 EUR/kilometer.
  • Leverdata: We rekenen standaard op een doorlooptijd van 3 weken tussen bestelling en levering. Wil u toch snellere levering? Neem dan contact op.
    In onze productie- en distributieplanning houden we rekening met de door u opgegeven uiterste leverdatum, maar we kunnen u pas 5 dagen voor deze datum de precieze datum meedelen. We bepalen zelf die datum, afhankelijk van ons toerschema, en delen u die zo snel mogelijk mee.
    Wil u toch een meteen vastgelegde leverdatum, of just-in-time delivery? Dan schakelen we een koerier in. We rekenen u dan 0,50 EUR/kilometer voor deze dienst.
  • Goed om weten voor particulieren: Onze catalogusprijzen verschijnen standaard exclusief 6% BTW op deze website. Op de productpagina kan u ook de keuze maken om de prijzen inclusief BTW te bekijken.

TWERK hanteert een specifieke prijszetting. Door uw bestelling draagt u een steentje bij aan een (h)eerlijkere wereld. Meer daarover vindt u hier. Wij danken u hartelijk voor een goede samenwerking.

Heerlijk Eerlijk

Chocolade is natuurlijk fantastisch lekker, maar wordt niet altijd even eerlijk en goed geproduceerd en verhandeld.
TWERK wil mensen met autisme een goede job en loon naar werken geven, en vindt dat ook onze cacao-producenten in het zuiden daar recht op hebben.
Daarom werkt TWERK alleen met de beste en strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen van Callebaut.
En dat doet de chocola dubbel zo lekker smaken. Echt waar.