Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Welkom op TWERK

Meer mensen met autisme beter aan TWERK krijgen, daar draait het om voor ons.

TWERK is al meer dan 25 jaren actief. Sinds januari 2019 zijn we erkend als volwaardig maatwerkbedrijf, dat in het centrum van Herentals werk biedt aan 24 personen met autisme: ambachtelijke chocolatiers, verpakkers en administratieve duizendpoten die op TWERK begeleid worden in de verdere ontwikkeling van hun talenten. 

We ontwikkelden daartoe heel eigen methodieken en processen, die we constant verbeteren. TWERK is daardoor uitgegroeid tot een referentie op het vlak van werken met en voor mensen met autisme.

Op deze site leest u meer over onze aanpak, onze historiek en nog veel meer.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De (h)eerlijkste chocolade

TWERK maakt en verpakt chocolade in al zijn vormen en personaliseert die waar het kan, mag of moet. Onze chocolade is een ideaal personeels- of relatiegeschenk voor Pasen of Sinterklaas of Kerst, maar kan ook uw logo of boodschap origineel benadrukken in een marketingactie of op allerhande events

TWERK garandeert aan zijn medewerkers een goede job en een goed loon. We vinden dat ook onze cacaoproducenten in het zuiden dat verdienen, en daarom werken we alleen maar met de strengst gecertificeerde FairTrade grondstoffen. TWERK is nu al FairTrade-ambassadeur van Herentals, en wil in 2019 gecertificeerd worden als FairTrade-producent.

Dat label doet onze chocola nog (h)eerlijker smaken. Als u voor TWERK-chocolade kiest, zorgt u dus mee voor meer duurzame tewerkstelling in Noord en Zuid.

Odoo afbeelding en tekstblok

Ontdek ons gamma

Kleine of grote figuren, heerlijke pralines met of zonder logo, logololly’s of napolitains. 


Ontdek ons standaardaanbod chocolade en pralines en onze logochocolade, al dan niet in gepersonaliseerde verpakking.


Ook ons nieuwe paasgamma staat nu online. Bestel tot 1 maart en krijg 2% vroegboekkorting. 

Odoo afbeelding en tekstblok

Steun TWERK

In 2018 groeide TWERK van 14 naar 17 VTE doelgroepmedewerkers, goed voor in totaal 24 personen. In 2019 willen we nogmaals 5 extra mensen goed aan TWERK.

Die nieuwe collega’s hebben goede ruimtes, goede materialen en goede begeleiding nodig.


U kan die nieuwe collega’s steunen met een gift als privépersoon, door te sponsoren met uw bedrijf, door een vriendenactie via Facebook, of in aanloop naar en tijdens de Warmste Week. We zullen u hartelijk dankbaar zijn.

Blog Slider